Hoppa till innehåll

Det Omöjliga Quizet! – 300 kr Presentkort Till En Vinnare Varje Månad

Det Omöjliga Quizet! Ta chansen att vinna 300 kr i presentkort varje månad genom att svara på kluriga frågor så snabbt du kan!

Här är quizet med stort Q – det omöjliga quizet! Det består av 9 frågor som är rejält utmanande. Vissa frågor är i form av gåtor, andra i form av matematiska och/eller logiska problem. Sedan finns självklart också en och annan fråga kring allmänbildning med i leken.

OBS! Det går bara att tävla en gång per tävlingsomgång per e-postadress, IP-nummer och browser cookie. Eventuella ytterligare bidrag kommer att raderas.

Om du lyckas få det bästa resultatet (antal rätt samt snabbast) under en tävlingsperiod (en månad), så vinner du 300 kr i form av ett Superpresentkort. Yes, ett presentkort till ett värde av 300 kr rätt i handen bara för att göra ett quiz som tar en och en halv minut!

Det här är det ”omöjliga quizet”. Kan du göra det omöjliga möjligt och klara det? Regler följer nedanför fönstret för frågesporten.

omojligt quiz

Det omöjliga quizzet

Redo? 9 Frågor. 90 Sekunder. Om Du Klarar Detta Omöjliga Quiz Med Bäst Resultat Och På Kortast Tid Vinner Du 300 kr - Sätt igång att Tävla Nu!

Antalet försök som du har kvar är 1

1 / 9

Jag kan vara en frukt, en person och en fågel - vad är jag?

2 / 9

Det finns många konstiga "temadagar" (tänk Mors dag och liknande). Finns det också en dag för firande av chokladen (World Chocolate Day)?

3 / 9

Vad har en bank men inga pengar?

4 / 9

Vad finns i mars och april men inte i början eller slutet av dessa månader.

5 / 9

Du är i ett mörkt rum. Du har en tändsticka, en tidning, en oljelampa och en handfull sågspån. Vad tänder du först?

6 / 9

Vad kan bara gå upp, inte ner?

7 / 9

Från vilket land kommer frihetsgudinnan i New York?

8 / 9

Vad finns alltid i slutet av varje regnbåge?

9 / 9

Vem är gudinnan över jordbruket i grekisk mytologi?

För att du ska kunna vara med och tävla måste vi ha ditt namn och din e-post. Annars kan vi ju inte kontakta dig om du vinner! Du registrerar dig samtidigt för vårt nyhetsbrev. Se vår integritetspolicy för information om hur din data sparas.

Genom att klicka i rutan och skicka in deltar du i tävlingen samt registrerar dig för Quiz24 nyhetsbrev. Du kan enkelt avregistrera via länk som finns i alla nyhetsbrev.

Ditt resultat är

Dela med en vän! Tävla mot varandra 🙂

LinkedIn Facebook Twitter


Aktuell topplista

Här ser du aktuell topplista för innevarande tävlingsperiod i det omöjliga quizet (från den 16:e månad 1 till och med den 15:e månad 2). Tar du dig till toppen av listan? Nedan är topp 5 för innevarande tävlingsperiod. Topplistan uppdateras en gång i timmen.

PlatsNamnResultatTid
1Stefan Wiese56 %1 minutes 59 seconds
2Linda Wieland44 %3 minutes 41 seconds
3Susanne33 %2 minutes 3 seconds
4Guest0 %0 second
5Guest0 %0 second
omöjliga quizet banner

Regler och villkor för Omöjliga quizet

Regler för deltagande och prisutdelning för ”Det omöjliga quizet” / ”The Impossible Quiz”
Senast uppdaterat: 2022-05-16.

 1. Dessa regler gäller för tävlingen ”Det omöjliga quizet” som arrangeras på webbplatsen Quiz24.se av ägaren Textco AB.
 2. Tävlingsperioderna löper mellan den 16:e i månad 1 och den 15:e i månad 2, till exempel 16 maj – 15 juni.
 3. Kl. 12:00 den 16:e i varje ny månad börjar en ny runda.
 4. Den som deltar i tävlingen ”det omöjliga quizet” måste vara minst 18 år gammal.
 5. För att vara med i tävlingen ska deltagarna 1) öppna sidan för quizet, 2) genomföra quizet, 3) fylla i namn och e-postadress. Namn och e-post behövs för att priset ska kunna skickas till rätt person.
 6. Genom att fylla i namn och e-post godkänner den tävlande att uppgifterna sparas utifrån de rättsliga grunderna ”fullgörande av avtal” samt ”samtycke”.
 7. En deltagare som fyller i namn och e-postadress samtycker också till registrering för att motta nyhetsbrev från Quiz24. Skulle en deltagare sedan ändra sin registrering finns möjlighet att avregistrera via en länk som finns i varje utskick av nyhetsbrevet samt givetvis genom en kontakt direkt med sajtägaren. En avregistrering från nyhetsbrevet påverkar inte vinstchansen i själva tävlingen.
 8. E-post och namn sparas bara så länge som det behövs för att sajtägaren ska kunna genomföra tävlingen på rätt sätt respektive skicka ut nyhetsbrev så länge samtycke finns för detta.
 9. Den deltagare som får det bästa resultatet vinner 300 kr i form av ett Superpresentkort. För övriga placeringar utgår inga vinster. Ett Superpresentkort kan inte lösas in mot pengar. Läs mer hos leverantören GoGift här.
 10. Endast ett bidrag per e-postadress, IP-nummer och browser cookie räknas och det är det först inskickade bidraget i tävlingsperioden som registreras på topplistan.
 11. Tävlingsvinsten är skattefri eftersom den uppgår till ett mindre belopp och är i form av ett presentkort. Skulle vinstskatt av någon anledning aktualiseras är det vinnaren som är skyldig att betala den.
 12. Om det inte går att få kontakt med vinnaren via den e-post som har registrerats kommer spelare nummer två på topplistan att kontaktas. Om det inte är möjligt kontaktas nummer tre, och så vidare.
 13. Bäst resultat beräknas enligt följande: 1) flest antal rätt, 2) snabbast tid.
 14. Vinnaren kontaktas strax efter att en tävlingsperiod har avslutats och namnet (anonymiserat) presenteras också på den här sidan. Exempel: Namnet Niklas Lundkvist kan anonymiseras till Niklas L eller N. Lundkvist eller N***** L eller liknande. beroende på sannolikheten för identifiering.
 15. Sajtägaren friskriver sig från eventuella fel i såväl tävlingsquizet som i dessa regler. Inget i dessa regler utgör ett avtal mellan en besökare till sajten och sajtägaren. Avtal uppkommer först när en deltagare har genomfört quizet och angett sina kontaktuppgifter. Varje enskilt avtalsförhållande avslutas när den aktuella tävlingsperioden avslutas.
 16. Sajtägaren har rätt att ta bort användare som misstänks fuska eller missbruka denna quiz-tävling. Fusk och försök till fusk leder till att eventuella tävlingsbidrag blir ogiltiga. Ett exempel på fusk är att lura systemet med VPN och liknande metoder för att kunna skicka in flera bidrag, ett annat är att manipulera klockan för quizet för att på så sätt antingen få mer tid på sig eller registrera en bättre totaltid. Vad som är fusk eller inte, om ett bidrag ska räknas eller inte, och så vidare, är helt upp till sajtägaren att avgöra.
 17. Sajtägaren har sista ordet i alla eventuella frågor kring Det omöjliga quizet i sig och tävlingsreglerna.

Se också våra allmänna tävlingsvillkor här.

Frågor och svar för tidigare omgångar

Omgång 1: 16 maj – 15 juni 2022

Vinnare: Malin J (7/9 rätta svar på 1 minut, 11 sekunder

Vad dyker upp en gång i minuten, två gånger i timmen men inte någon gång på ett år?
Svar: M

Vilka är de tre nästa bokstäverna i den här kombinationen? ETTFFS…
Svar: SÅN

En flicka har lika många bröder som systrar. Varje bror har dock bara hälften så många bröder som systrar. Hur många bröder och systrar finns i familjen?
Fyra systrar och tre bröder

Jag har städer, berg och vatten men varken hus, träd eller fisk. Vad är jag?
Svar: Karta, en karta, kartan

Jag talar utan att ha en mun, lyssnar utan att ha öron. Jag har ingen kropp men vinden ger mig liv. Vad är jag?
Svar: Eko, ett eko, ekot

Hur många månader på året har 28 dagar?
Svar: 12, tolv

Du har en trädgård i soliga Spanien och börjar gräva ett hål. Du blir så tagen av projektet att du inte slutar gräva förrän du har kommit ut på andra sidan jorden. Var hamnar du?
Svar: Nya Zeeland

En farfar går med två pappor och två söner på en konsert med Mamas and the Papas. Antalet biljetter som måste köpas?
Svar: 3, tre

9xD=___ Vad är det vi söker?
Svar: DDDDDDDDD (4500 kan också räknas som rätt svar, men inte i just det här quizzet)

Etiketter: