Hoppa till innehåll

Är Du Optimist Eller Pessimist – Personlighetstest Med 8 Frågor Här

Är du optimist eller är du mer pessimistiskt lagd? Tänker du att solen alltid skiner bakom molnen? Är glaset halvtomt? Tycker du att du är en positiv person eller har du en pessimistisk ådra? Vi är alla olika, så naturligtvis är ingenting fel! Dock är det alltid lite mer positivt för hälsan att se livet från den ljusa sidan.

Läs frågorna och påståendena i testet och klicka i de alternativ som du tycker passar bäst in på hur du tänker. Kom ihåg att detta personlighetstest är tänkt att vara underhållning – testet är inte vetenskapligt konstruerat.

optimist pessimist

Testa Detta Personlighetstest - Är Du Optimist Eller Pessimist - Bara På Skoj Förstås!

1 / 8

Jag kan se något positivt i det mesta.

2 / 8

När livet kastar citroner på mig fokuserar jag på det positiva jag har.

3 / 8

Jag ger aldrig upp.

4 / 8

Vänner och familj är ett stort stöd för mig.

5 / 8

Om ett problem dyker upp vrider jag och vänder på saken tills jag når en lösning.

6 / 8

När livet blir för mycket drar jag mig tillbaka och stänger av.

7 / 8

Om jag stöter på ett problem håller jag det för mig själv.

8 / 8

Jag kan se något positivt i alla människor.